Giresunspor Forma Avrupa

1970ler ruhunu yaşayanlar için. Galatasarayın yeni transferi Alexandru Cicaldau forma giydiği ilk resmi maçta ağları havalandırdı.


Ihoby80j7wkwom

Doktor adayımız gurur kaynağımız Canım kardeşimm maşallah.

Giresunspor forma avrupa. GZT Giresunspor Kulübü Basın Sözcüsü Halil İbrahim Önal geçmiş dönemlerde forma giyen futbolcu Aykut Demire 1. A Spor yorumcusu Savaş Çorlu Danimarkalı stoperle ilgili yaptığı açıklamada Nelsson maç kadrosuna alındı ancak lisansı çıkarılmadığı için Giresunspor. Bir kadın taraftarın forma imzalatmak için çağırdığı Altay diğer.

Efsane seninle vücud bulacak. Haftasında bu akşam deplasmanda GZT Giresunspor ile karşılaşacak. Haftasında bugün GZT Giresunsporu ağırlayacak.

Giresunsporun efsane günlerini yeniden yaşamak isteyenler için tasarlandı. UEFAya bildirilen listede ismi yer almadığı için Galatasarayın Avrupadaki maçlarında görev alamayan Rumen futbolcu ilk kez Giresunspor karşılaşmasında sarı-kırmızılı formayı giydi. UEFA Avrupa Konferans Liginde Romaya deplasmanda 3-0 yenilerek elenen bordo-mavililer Süper Ligde art arda 3.

Giresunspor haberleri son dakika giresunspor haber ve gelişmeleri burada. Kendisine Giresunspor ailesine hoş geldin diyor çotanak armalı forma ile başarılı bir sezon geçirmesini diliyoruz ifadeleri kullanıldıDHA-Spor Türkiye-Giresun Hakan KABAHASANOĞLU. Giresunspor oynadığı maçlar ve gelecek maçlar için tıklayın.

PFDK Marcaoya 8 maç ceza verdi. Trabzonsporda Cornelius Trondsen Peres ve Gervinho sakatlıkları nedeniyle Giresunspor deplasmanında forma giyemeyecek. Galatasarayın yeni transferi Victor Nelsson lisansı yetişmediğinden dolayı bugünkü Giresunspor maçında forma giyemeyecek.

Trabzonsporda Dorukhan Toközün sakatlığı sürüyor. Yamak Evet yine yenildik dördüncü hafta sonunda yine gol atamadık. Süper Ligin açılış haftasında Giresunspor deplasmanına konuk olacak Galatasarayda yeni transfer Victor Nelsson lisansı çıkarılmadığı halde sarı-kırmızılıların Giresun kafilesinde yer aldı.

Fenerbahçe Süper Ligin 6. Süper Ligde geçen sezon şampiyon Beşiktaş ile aynı puanı toplayan Galatasaray averajla ikinci oldu. Giresunsporda savunma oyuncusu Hüsamettin Tut kırmızı kart cezası sebebiyle karşılaşmada forma giyemeyecek.

Giresunspor - Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda. Trabzonspor Kulübü Roma ile oynanan rövanş karşılaşmasında sakatlanan Peres Trondsen Gervinho ve Corneliusun sağlık durumlarıyla ilgili açıklama yaptı. Haftasında Alanyaspor karşısında alınan 1-0lık yenilgi sonrası VAR uygulamasına tepki gösterdi.

Giresunsporda savunma oyuncusu Hüsamettin Tut kırmızı kart cezası sebebiyle karşılaşmada forma giyemeyecek. Maçından da galibiyetle ayrılıp ligdeki başarılı performansını. Fenerbahçeli Altay Bayındır Giresunda dün akşam oynanan maç sonrası tribünlerde şok yaşadı.

Giresunspor fikstürü sayfasından 20202021 sezonu Süper Lig oynayacağı Futbol maçlarını ve fikstürü görebilirsiniz. Çotanak Spor Kompleksinde saat 2145de başlayacak karşılaşmayı hakem Ali Şansalan yönetecek. Trabzonsporda Dorukhan Toközün sakatlığı sürüyor.

NTV Spor 28082021 - 1523. Mücadele beIN SPORTS 1den naklen yayınlanacak. GZT Giresunspordan yapılan açıklamada transfer tahtasının açık kalması adına geçtiğimiz sezonlarda forma giyen futbolcu Aykut Demirin geçmiş dönem alacaklarına ilişkin ödeme yapıldığı belirtildi.

Nostalji 1970 Ruhuyla -Yeşil Forma. Süper Lig ekiplerinden GZT Giresunspor Yeni Zelandalı kanat Champnessi renklerine bağladı. Nostalji 1970 Ruhuyla -Yeşil Forma.

Trabzon spor Süper Ligin 3. Ülker Stadında oynanacak ve saat 2000de başlayacak karşılaşmayı hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Genç oyuncunun futbol kariyerinin dışında profesyonel olarak rap müzik yaptığı da öğrenildi.

Çotanak Spor Kompleksinde oynanacak ve saat 2145te başlayacak karşılaşmayı hakem Erkan Özdamar yönetecek. Nelsson kural gereği de UEFA Avrupa Liginde gruplara kadar. Giresunsporda Kulüp Başkan Vekili Nahid Yamak Süper Ligin 4.


Giresunspor Umut Nayir I Transfer Etti Giresunspor Spor Haberleri


Fenerbahce 1 0 Giresunspor Ziraat Turkiye Kupasi Spor Mac Turkiye


Gzt Giresunspor Champness I Transfer Etti Giresunspor Spor Haberleri


Super Lig In Yildizi Giresunspor Yolunda 24 Haziran Giresunspor Transfer Haberleri Mega Spor


Giresunspor Resmi Satis Sitesi Cocuk Urunleri


Giresunspor Resmi Satis Sitesi Cotanak Store


Giresunspor 2019 20 Dls Formalar Dream League Soccer Kits


Giresunspor Formalari Satisa Sunuldu Trt Spor Turkiye Nin Guncel Spor Haber Kaynagi


Giresunspor Formalari Satisa Sunuldu Giresun Haberleri


Giresunspor Resmi Satis Sitesi Cotanak Store


Giresunspor Resmi Satis Sitesi Cotanak Store


Giresunspor Diabate Yi Kiraladi Trt Spor Turkiye Nin Guncel Spor Haber Kaynagi


Giresunspor Younousse Sankhare Yi Transfer Etti Son Dakika Spor Haberleri


Giresunspor Konyaspor Maci Saat Kacta Hangi Kanalda Canli Yayinlanacak Aspor


Giresunspor Un Yeni Formalari


Giresunspor Resmi Satis Sitesi Cocuk Urunleri


Giresunspor Un Yeni Sezon Formalari Gurbetci Giresun Gazetesi


Giresunspor 44 Yillik Super Lig Ozlemine Son Vermek Icin Inancli


Giresunspor Transferlere Devam Ediyor Shapi Suleymanov Kiralandi Son Dakika Spor Haberleri

Previous
Next Post »